.VÍZ, GÁZ, FŰTÉSSZERELÉS. Radiátor csere. GÁZKÉSZÜLÉK JAVÍTÁS, CSERE, TISZTÍTÁS, vízmelegítő, cirkó, bojler, konvektor. Fürdőszoba felújítás Villanysze. GARANCIÁVAL! Gebe László
06 30 949 2052
40 éve! 1975 Március. Gebe László alapította Budapesten. Mint maszek kisiparos!

Keresés a honlaponEgyéb tevékenységeink

Víz–gáz–fűtésszerelés. Teljes körű Lakásfelújítás Villany

"Mindig jobban"


Tisztelt látogatóm!
Üdvözlöm Önt a Gebe Mester honlapján.


06-30-949-2052


A nevem Gebe László
Víz-gáz-fűtésszerelő mester
1224 Bp. Peták utca 4.

(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064 T-Mobile

Hadd mutatkozzam be Önnek, Gebe László vagyok, és őszintén örülök, hogy találkoztunk. Mivel pontosan tudom, hogy a következő perceknek milyen jelentőségük lehet az Ön érdeklődésében, szeretném elmondani, hogy mennyire megtisztel látogatása a Gebe víz-gáz-fűtésszerelés weboldalán, és egyúttal figyelmébe ajánlani menüpontjainkat, ahol sok hasznos leírást ismertetőt olvashat szolgáltatásunkról és a hatékony munkavégzésünkről.

Kőműves és csempézési munkák,
A cég tevékenységi köre:
épületgépészet, teljes körű lakásfelújítás, kőműves és csempézési burkolási munkák, víz-, gáz-, fűtésszerelés, duguláselhárítás, csatornaszerelő gyorsszolgálat. profi festés, mázolás, tapétázás és gipszkartonozás, szobafestő-mázoló, tapétázó, asztalos, lakatos, kéménybélelés, hűtő és klímaszerelést, új munkát, felújítást, javítást, karbantartást vállalunk, korrekt áron, rövid határidővel! Villanyszerelés, családi házak, lakások új szerelése és teljes felújítása, javítása meglévő terv vagy helyszíni egyeztetés alapján (INGYENES) felmérés és árajánlat készítése mellett. A kisebb javítási munkáktól felújítási és új munkákig, a legkisebbet is vállaljuk.

A cég tevékenységi körébe tartozó munkákat vállaljuk: víz,- gáz,- fűtésszerelést, dugulás elhárítást, Budapesten, Pest megye területén. Érd, Százhalombatta, Diósd, Budaörs, Herceghalom, Páty, Budakeszi, Zsámbék, Budajenő, Telki, Mány, Perbál, Tinnye, Törökbálint, Nagykovácsi, Solymár, Pesthidegkút, Pilisborosjenő, Pilisszentiván, Sóskút, Tárnok, Érd, Érdliget, Érd parkváros, Martonvásár, Halásztelek, Tököl, Szigetszentmiklós Pomáz, Szentendre, Visegrád, Dunakeszi, Gödöllő, Pest megye, Göd, Vác, Monor, Pilis, Nyáregyháza, Gomba, Vasad, Péteri, Üllő, Vecsés, Bénye, Csévharaszt és egész Pest megye területén, valamint Budapesten.

GEBE MESTER! vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés duguláselhárító gyorsszolgálat! Villanybojler, (bekötést, csere és vízkőmentesítést) vízóra szerelés, csere, teljes körű ügyintézéssel tervezéssel. (mellék vízóra, locsolási és magán vízóra) Gázkészülék szerviz, javítás csere.

Gáztűzhelyek, gázbojlerek, cirkók, kazánok, vízmelegítők, konvektorok, héra égő cseréje, javítása, beszerelése, karbantartása. Fürdőszoba felújítás, hibaelhárítás. Ázás, Csőrepedés, csőtörés megszüntetése.

Villanybojler csere, javítás, radiátor csere. Mosógép és mosogatógép bekötés. víz-fűtésszerelés, víz-gázszerelés. Kerti vízvezetéken téli elzáró főcsap csere -ásással is. Csőrepedés, fűtésrendszerek, vízvezeték, padlófűtés vagy radiátor rendszerek szivárgásának műszeres bemérése, kivizsgálás (kültéren illetve beltérben) az ország egész területén!

Munkáink során a folyamatos kommunikáció, az információáramlás biztosítja a megrendelőinkkel való sikeres együttműködést.

Teljes körű vízszerelés. fürdőszoba csempézés, fürdőszoba burkolás.

Vízszerelés során amit vállalunk: víz-fűtésszerelés, víz-gázszerelés,fürdőszoba felújítás, lefolyó és nyomó strang cseréje, beázások, csőtörések megszüntetése, vízóraszerelés, (locsolási és mellékvízóra) vízóra csere.

Kerti csap csere, mosógép, bekötés, mosogatógép bekötés, villanybojler csere, vízkőmentesítés, WC-tartályok, WC-csészék, darálós wc, mosdók, szifonok beszerelése és beüzemelése, régi csövek kicserélése. Kisebb munkát is vállalunk.

Vízvezeték szerelés – villanybojler szerelés, javítás.
A villanybojlerek általában nem igényelnek sűrű karbantartást, de ha a gyártó által megadott megelőzési tevékenységeket nem teszi meg, a bojler korrodálódik, vízkövesedik, ami a teljesítményét csökkenti, feleslegesen megnövelve Önnek a víz- és villanyszámlái összegét.

Budapest egész területén és közvetlen közelében is vállaljuk a munkák elvégzését, fürdőszoba csempézés, fürdőszoba burkolás.

Gázszerelés, gázkészülékek javítása, cseréje.

Ha nem megfelelően működik Önnél a gázkonvektor, gázkészülék, vagy gáztűzhely javítás szükséges a konyhájában, ha elromlott a gázkazán cirkó, gázbojler csere vagy gázbojler javítás igénye merült fel, esetleg új gázkészüléket kell felszerelni - mi írásos garanciavállalással állunk gázszerelés szolgáltatásunkkal az Ön szolgálatára.

Vállaljuk fűtőkészülékek, gáztűzhelyek, cirkók, gázbojlerek, vízmelegítők, FÉG, Lampart gázkonvektorok, gáztűzhelyek szakszerű javítását, cseréjét, karbantartását, illetve konvektorok cseréjét, víz-fűtésszerelés, víz-gázszerelést, rövid határidővel. Kisebb munkát is vállalunk.
- Gázkészülék javítás, karbantartás,
- Gázkonvektor, cirkó, vízmelegítő, gáztűzhelye, gázbojler, héra égők és egyéb készülékek javítása, taszítása és cseréje.
- Gázkészülék csere, az új készülék beszerzése, illetve szakszerű bekötése,
- Gázkészülék gázszivárgásának ellenőrzése.
- Gázkészülék üzembe helyezése, és biztonságtechnikai felülvizsgálata.


Fűtésszerelés, radiátoros és padlófűtés javítás, felújítás. fürdőszoba csempézés, fürdőszoba burkolás.

Rövid kezdési határidőre vállaljuk fűtésszerelés kezdését. Új munkát, (radiátoros és padló fűtés) javítást, felújítást.
Radiátor áthelyezést, radiátorcserét, konvektor javítás munkáját, fűtés átalakítást, radiátorszelep cserét, radiátor méretezést, törölköző szárító felszerelését, lapradiátor felszerelést, Radiátor cserét és szerelést. Vállalunk Fég szervizelést illetve gázkazán szerelést.

Fűtésszerelés, karbantartás fontossága

A rendszeresen karbantartott és felülvizsgált készülék biztonságos és gazdaságos! A karbantartást és felülvizsgálatot évente egy alkalommal, a fűtésszezon megkezdése előtt, a fűtésszezon kezdetéig célszerű elvégeztetni, hogy az esetlegesen szükséges fűtésszerelés munkálatai befejeződjenek a hideg időjárás beköszönte előtt!

Radiátora kilyukadt, nem fűt eléggé, csöpög, vagy máshová szeretné át tenni, esetleg szebbre, korszerűbbre szeretné lecseréltetni? Hívjon bennünket!


A legmodernebb rendszereit használjuk annak érdekében, hogy az elvégzendő munka a lehető legkevesebb nehézséggel járjon Önnél.

Duguláselhátítás, duguláselhárításra 30 nap garanciát vállalunk.

Duguláselhárító gyorsszolgálat!

Egy kellemetlen dugulás mindig rosszkor jön, és vannak esetek mikor házi praktikákkal sem szüntethető meg a dugulás. Ekkor van szükség egy jó mesteremberre, akinek szakterülete a dugulás elhárítás. Ha lakásában kád, WC, mosdó dugulás, vagy mosogató lefolyó dugulás esetleg víz-nyomóvezeték dugulás tapasztalható, dugulás elhárítás gyors szolgálatunk segít Önnek.

Dugulás elhárítás eszközei.

A 32-es átmérőjű lefolyó csőtől a 200 átmérőjű csőig bármilyen lefolyó vagy csatorna tisztítását vállaljuk. Szakemberünk elektromos csatornatisztító géppel illetve különböző méretű lapos és fűrészfogas tisztító fejjel dolgozik. Dugulás elhárítás során bontás csak indokolt esetben történik, akkor ha elkerülhetetlen.

Dugulás elhárítás gyorsan, szakszerűen!

Vállaljuk wc, fürdőkád, padlóösszefolyó, mosdó és mosogató, szennyvíz csatorna lefolyó és udvaron lévő tisztítóaknák takarítását, a dugulás megszüntetését.

Dugulás elhárításra 30 nap garanciát vállalunk!

Garanciát vállalunk arra, hogy az Önnél végzett munka hosszú távon megbízható: dugulás elhárítás szolgáltatásunkra 30 nap garanciát vállalunk.

Budapest egész területén és közvetlen közelében is vállaljuk a munkák elvégzését.

Csőtörések, csőrepedések műszeres kivizsgálása, bemérése, javítása feltárással, ásással is.

Budapest egész területén és közvetlen közelében is vállaljuk a csőtörés munkák elvégzését, feltárással, ásással is.

Csőtörés, vízvezeték, padlófűtés vagy radiátoros fűtés szivárgásának pontos bemérése (burkolat alatt bontás nélkül) az ország egész területén.

Amennyiben kérdése van, érdeklődni szeretne, készséggel állunk szíves rendelkezésére. Kérem a megadott telefonszámok valamelyikén, hívjon fel!

Gebe László
Gebe Kft.

(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064 T-Mobile
06-30-949-2052 T-Mobile

Víz-gáz-fűtésszerelő mester

Ha elégedett volt velünk, kérjük, ajánljon tovább ismerőseinek.

Lap tetejéreGázkészülék javítása | gázkészülék csere

Több Mint 35 éve alapítva Gázkészülék, bojler, cirkó javítás, csere, szerelés. Falifűtők, tűzhelyek, vízmelegítők, Héra gázégők időszakos ellenőrzése, javítása, felújítása, beszerzése, cseréje. éves karbantartás.
Ha Ön gázkészüléket akar cserélni, javítani akkor jó helyen jár!
A rendszeresen karbantartott készülék: biztonságos, csendes és gazdaságos!
A több mint 30 éves tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy a teljes víz-gáz-fűtésszerelés, új, felújítási és javítási munkákat el tudjuk vállalni, hozzáértéssel, írásos garanciával.

Víz-gáz-fűtésszerelő mester

Gebe László
Gebe Kft.

(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064 T-Mobile
06-30-949-2052 T-Mobile

Víz-gáz-fűtésszerelő mester


Ha elégedett volt velünk, kérjük, ajánljon tovább ismerőseinek.

Lap tetejére
Konvektor javítás - konvektor csere

A GEBE VÍZ-GÁZSZERELŐ GYORSSZOLGÁLAT fontosnak tartja, hogy Ön elégedett legyen szolgáltatásával. Gázkonvektorok, falifűtők, tűzhelyek, vízmelegítők, Héra gázégők időszakos ellenőrzése, javítása, felújítása, beszerzése, cseréje. A gázkészülékek felülvizsgálatát, karbantartását évente végeztesse el!

A GEBE VÍZ-GÁZ-FŰTÉSSZERELŐ GYORSSZOLGÁLAT fontosnak tartja, hogy Ön elégedett legyen szolgáltatásával.
A rendszeresen karbantartott készülék: biztonságos, csendes és gazdaságos!
- Gázkészülék javítás, karbantartás,
- Gázkonvektor, cirkó, vízmelegítő, gáztűzhely, gázbojler, héra és egyéb
készülékek javítása, tisztítása és cseréje.
- Gázkészülék csere, az új készülék beszerzése, illetve szakszerű bekötése,
- Gázkészülék gázszivárgásának ellenőrzése.
- Gázkészülék üzembe helyezése, és biztonságtechnikai felülvizsgálata.Gáztűzhely bekötés, gáztűzhely bekötés ár

Gáztűzhely javítás, gáztűzhely csere. Üzembe helyezése, bekötése.
Szakemberünk, ha kell a helyszíni tisztítással, javítással megoldja a gáztűzhely javítást, gáztűzhely cserét. Különböző gyártmányú gáztűzhelyek javítását, cseréjét végezzük el. Gáztűzhely javítás, gáztűzhely csere során a karbantartást is elvégezzük.

Gáztűzhely javítás, gáztűzhely csere befejezése után ellenőrizzük a készüléket és meg győződünk róla, hogy minden helyen megfelelően tömör, nincs gázszivárgás.

Víz-gáz-fűtésszerelő mester

Gebe László
Gebe Kft.

(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064 T-Mobile
06-30-949-2052 T-Mobile

Víz-gáz-fűtésszerelő mester


Ha elégedett volt velünk, kérjük, ajánljon tovább ismerőseinek.

Lap tetejére
Duguláselhárítás garanciával

Duguláselhárításra 30 nap garanciát vállalunk!

A 32-es átmérőjű lefolyócsőtől a 300-as átmérőjű csőig bármilyen lefolyó vagy csatorna tisztítását vállaljuk. Szakemberünk elektromos csatornatisztító géppel illetve különböző méretű lapos és fűrészfogas tisztító fejjel dolgozik. Dugulás elhárítás során bontás csak indokolt esetben történik, akkor, ha elkerülhetetlen.
06 (1) 207-2850, 06-30-9-492-052, 06-30-9-420-064