.Víz–gáz–fűtésszerelés Radiátor csere Teljes körű lakásfelújítás, fürdőszoba felújítás, konyha felújítás pár nap alatt! Villanyszerelés Kőműves Burkolás Csempézés Festés Mázolás. Garanciával! 06 30-949-2052
40 éve! 1975 Március. Gebe László alapította Budapesten. Mint maszek kisiparos!

Keresés a honlaponLakásfelújítás Budapest

Lakásfelújítás Budapest - Teljes körű Lakásfelújítás - Burkolás

Több Mint 40 éve alapítva Lakásfelújítás Budapest árak

"Mindig jobban"


Tisztelt látogatóm!
Üdvözlöm Önt a Gebe Mester honlapján.


Gebe László Gebe Kft. Lakásfelújítás, víz gáz fűtésszerelés.
Hívható munkaidőben!

06-30-942-0064
06-30-949-2052
06 (1) 207-2850

Lakásfelújítás - víz-gáz-fűtésszerelő mestertől. Mi a legjobb árakon végezzük a lakásfelújítást!

Teljes körű Lakásfelújítás előre egyeztetett áron! Fürdőszoba felújítás egy kézből.

Fürdőszoba komplett felújítás 3- 4 nap alatt, lakásfelújítás. Felújításkor a bontási teendőket is elvégezzük. Burkolási munkadíj 150.000 Ft, -tól plusz a szükséges anyagok költsége. + Konténer, ha kell. Lakásfelújítás - víz gáz fűtésszerelés villanyszerelés radiátor csere. Festés mázolás tapétázás. Gipszkarton szerelés asztalos munkák. Törölközőszárítós radiátor felszerelése a kád alatti radiátor helyett!

Cégünk a Gebe Kft. (Alapítva 1975) fürdőszoba felújítást - lakásfelújítást - zuhanytálca kialakítást, épített változatban is elkészítjük, a megfelelő komoly szigeteléssel - a kezdettől egész a befejezésig 100% -ig lebonyolítjuk. Figyelembe véve az Ön elképzelését, megvalósítjuk- és Önnek gyönyörű szép fürdő szobája lesz amire garanciát vállalunk!

Fürdőszoba felújítás és lakásfelújítás estén ingyenes kiszállás mellett felmérjük a felújítási munkát, legyen az fürdőszoba felújítás vagy komplett lakásfelújítás, és árajánlatot adunk!

Gebe László


Teljes körű - víz gáz fűtésszerelés - lakásfelújítás - fürdőszoba felújítás kőműves munkák burkoló munkák elkészítése. Villanyszerelési munkát is vállalunk!
A fürdőszoba felújítás lakásfelújítással. Burkolás festés mázolás. Szerelvények és berendezési tárgyak leszerelésével.

Lakásfelújítás (fürdőszoba felújítás) során amit vállalunk: új munkát, felújítási javítási munkát. Víz-gáz-fűtés szerelés, villanyszerelés. Kőműves burkolás festés mázolás asztalos munkát fürdőszoba és lakásfelújítást. Lefolyó és nyomó strang cseréje - beázások csőtörések megszüntetése. Vízóraszerelés - vízóra csere - locsolási és mellékvízóra teljes körű ügyintézéssel.

Lakásfelújítás esetén gyorsszolgálat is!

Lakásfelújítás esetén minden perc számít, gyors megoldásra van szükség. Gyors-szolgálat szükséges, hogy mielőbb megtörténjék a lakásfelújítás gyors elvégzése, képzett szakemberek segítségével. Ez az, amit mi biztosítunk Önnek.

Lakásfelújítás a Gebe mestertől, aki, már több mint 40 éves tapasztalattal vállalja a lakásfelújítás szakszerű kivitelezését.

Lakásfelújítás - csőrepedés műszeres kivizsgálása, kültéren illetve beltérben. Lakásfelújításnál ki kell vizsgálni, hogy ázási nyomok vannak-e.

Lakásfelújításnál a hiba helyének felderítése a legelső feladat, így gyorsan meg lehet határozni a lakásfelújítás helyén az estleges ázások, vizesedés helyét.

Rövid határidővel, garanciával vállaljuk a lakásfelújítás kivitelezését.

Hétvégén is vállalunk lakásfelújítást. Budapest egész területén és közvetlen közelében is vállaljuk a lakásfelújítás, gyors elvégzését. Rövid határidővel, garanciával. Kisebb munkát is vállalunk. Lakásfelújítás.

Lakásfelújítás, gyorsszolgálat – Gebe mester az Ön szolgálatában már több mint 40 éve!

A több mint 40 éves tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy a teljes lakásfelújítást új, felújítási és javítási munkákat el tudjuk vállalni, hozzáértéssel, lakásfelújítás garanciával!

Lakásfelújítás, a GEBE, gyorsszolgálat megbízhatóságát és jó hírnevét az odafigyelésünk, rugalmasságunk, a magas minőség és szolgáltatásunk színvonala teremtette meg. Lakásfelújítást végző munkatársaink szakértelme és tapasztalata garantálja, a lakásfelújítás gyors, pontos és megbízható elvégzését.

Gebe Kft. Gebe László

06 (1) 207-2850 T-Online
06-30-949-2052 T-Mobile
06-30-942-0064 T-Mobile


Víz-Gáz-Fűtésszerelő mester. Lakásfelújítás szakszerű kivitelezése.

Ha elégedett volt velünk, a lakásfelújítás során, ajánljon tovább ismerőseinek. Lakásfelújítás a Gebe mestertől. Mert mi a lakásfelújítás során elő forduló víz-gáz-fűtésszerelési munkákat is elvégezzük.

Lap tetejére

06 (1) 207-2850, 06-30-9-492-052, 06-30-9-420-064