.Víz–gáz–fűtésszerelés Radiátor csere Teljes körű lakásfelújítás, fürdőszoba felújítás, konyha felújítás pár nap alatt! Villanyszerelés Kőműves Burkolás Csempézés Festés Mázolás. Garanciával! 06 30-949-2052
40 éve! 1975 Március. Gebe László alapította Budapesten. Mint maszek kisiparos!

Keresés a honlaponLakásfelújítás Budapest

Lakásfelújítás, Víz-Gáz-Fűtés, Burkolás, Kőműves munka Festés Mázolás

Több Mint 40 éve alapítva Lakásfelújítás Budapest árak

"Mindig jobban"


Tisztelt látogatóm!
Üdvözlöm Önt a Gebe Mester honlapján.


Gebe László Gebe Kft. Lakásfelújítás, víz-gáz-fűtésszerelés.
Hívható munkaidőben!

06-30-942-0064
06-30-949-2052
06 (1) 207-2850

Lakásfelújítás, víz-gáz-fűtésszerelő mestertől. Mi a legjobb árakon végezzük a lakásfelújítást!

Teljes körű Lakásfelújítás, előre egyeztetett áron! Fürdőszoba felújítás egy kézből.

Fürdőszoba komplett felújítás 3- 4 nap alatt, lakásfelújítás. Felújításkor a bontási teendőket is elvégezzük. Burkolási munkadíj 150.000 Ft, -tól plusz a szükséges anyagok költsége. + Konténer, ha kell. Lakásfelújítás, víz-gáz-fűtésszerelés, villanyszerelés, radiátor csere. Festés, mázolás, tapétázás. Gipszkarton szerelés, asztalos munkák, törölközőszárítós radiátor felszerelése, a kád alatti radiátor helyett!

Cégünk a Gebe Kft. (Alapítva 1975) fürdőszoba felújítást, lakásfelújítást (zuhanytálca kialakítást, épített változatban is elkészítjük, a megfelelő komoly szigeteléssel) a kezdettől egész a befejezésig 100% -ig lebonyolítjuk. Figyelembe véve az Ön elképzelését, megvalósítjuk- és Önnek gyönyörű szép fürdő szobája lesz, amire garanciát vállalunk!

Fürdőszoba felújítás, és lakásfelújítás estén, ingyenes kiszállás mellett felmérjük a felújítási munkát, legyen az fürdőszoba felújítás vagy komplett lakásfelújítás, és árajánlatot adunk!

Gebe László


Teljes körű (víz-gáz-fűtésszerelés) lakásfelújítás, fürdőszoba felújítás, kőműves munkák, burkoló munkák elkészítése. Villanyszerelési munkát is vállalunk!
A fürdőszoba felújítás, lakásfelújítás, burkolás, (hálóba rakva) festési (fehér festés) munkákra értendők, szerelvények és berendezési tárgyak leszerelésével.

Lakásfelújítás (fürdőszoba felújítás) során amit vállalunk: új munkát, felújítási javítási munkát. Víz-gáz-fűtés szerelés, villanyszerelés. Kőműves burkolás festés mázolás, asztalos munkát, fürdőszoba és lakásfelújítást, lefolyó és nyomó strang cseréje, beázások, csőtörések megszüntetése, vízóraszerelés, vízóra csere, (locsolási és mellékvízóra) teljes körű ügyintézéssel.

Lakásfelújítás esetén gyorsszolgálat is!

Lakásfelújítás esetén minden perc számít, gyors megoldásra van szükség. Gyors-szolgálat szükséges, hogy mielőbb megtörténjék a lakásfelújítás gyors elvégzése, képzett szakemberek segítségével. Ez az, amit mi biztosítunk Önnek.

Lakásfelújítás a Gebe mestertől, aki, már több mint 30 éves tapasztalattal vállalja a lakásfelújítás szakszerű kivitelezését.

Lakásfelújítás, csőrepedés műszeres kivizsgálása, kültéren illetve beltérben. Lakásfelújításnál ki kell vizsgálni, hogy ázási nyomok vannak-e.

Lakásfelújításnál a hiba helyének felderítése a legelső feladat, így gyorsan meg lehet határozni a lakásfelújítás helyén az estleges ázások, vizesedés helyét.

Rövid határidővel, garanciával vállaljuk a lakásfelújítás kivitelezését.

Hétvégén is vállalunk lakásfelújítást. Budapest egész területén és közvetlen közelében is vállaljuk a lakásfelújítás, gyors elvégzését. Rövid határidővel, garanciával. Kisebb munkát is vállalunk. Lakásfelújítás.

Lakásfelújítás, gyorsszolgálat – Gebe mester az Ön szolgálatában már több mint 30 éve!

A több mint 30 éves tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy a teljes lakásfelújítás, új, felújítási és javítási munkákat el tudjuk vállalni, hozzáértéssel, lakásfelújítás garanciával!

Lakásfelújítás, a GEBE, gyorsszolgálat megbízhatóságát és jó hírnevét az odafigyelésünk, rugalmasságunk, a magas minőség és szolgáltatásunk színvonala teremtette meg. Lakásfelújítást végző munkatársaink szakértelme és tapasztalata garantálja, a lakásfelújítás gyors, pontos és megbízható elvégzését.

Gebe Kft. Gebe László

06 (1) 207-2850 T-Online
06-30-949-2052 T-Mobile
06-30-942-0064 T-Mobile


Víz-Gáz-Fűtésszerelő mester. Lakásfelújítás szakszerű kivitelezése.

Ha elégedett volt velünk, a lakásfelújítás során, ajánljon tovább ismerőseinek. Lakásfelújítás a Gebe mestertől. Mert mi a lakásfelújítás során elő forduló víz-gáz-fűtésszerelési munkákat is elvégezzük.

Lap tetejére

06 (1) 207-2850, 06-30-9-492-052, 06-30-9-420-064