.Víz Gáz Fűtésszerelés! Radiátor csere. GÁZKÉSZÜLÉK SZERELŐ, cirkó szerelő. Lakás és Fürdőszoba felújítás Villanyszerelés Kőműves Burkolás Festés GARANCIÁVAL! Gebe László
06/30 949-2052
40 éve! 1975 Március. Gebe László alapította Budapesten. Mint maszek kisiparos!

Keresés a honlaponVillanybojler javítás

Villanybojler Javítás Csere Villanybojler felszerelése vízkőtelenítése

"Mindig jobban"


Tisztelt látogatóm!
Üdvözlöm Önt a Gebe Mester honlapján.


Gebe Kft. Villanybojler javítás.

(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064 T-Mobile
06-30-949-2052 T-Mobile

Vízvezeték szerelő mester. Villanybojler javítás.

Gebe mester. Villanybojler javítás!

Villanybojler javítás, esetén minden perc számít, gyors megoldásra van szükség. Gyorsszolgálat szükséges, hogy mielőbb megtörténjék a villanybojler javítás, képzett szakemberek segítségével. Ez az, amit mi biztosítunk Önnek.

villanybojler cserét vállal, a Gebe Kft..

Villanybojler javítás, kültéren illetve beltérben. Speciális Villanybojler javítás. Több típusú vagy méretű villanybojler cserét vállaluk. Szakemberünk, ha kel a helyszíni forrasztással, menetvágással megoldja a villanybojler javítást.

Villanyszerelő Budapesten apróbb problémával is bátran keressen meg! Hajdu villanybojler és ariston bojler vízkőtelenítés. Villanybojler vízkőtelenítés anod csere. Vízkőtelenítés bojler szerelővel egy két évente. Villanybojler javítása általában a vízkőtelenítés után egyszerűen nem sok karbantartást igényel.

Különböző méretű és teljesítményű villanybojler javítást végezzük el. Villanybojler javítás, során a vízvezeték rendszert lekel üríteni. Villanybojler javítás, befejezése után feltöltjük a rendszert, és meg győződünk róla hogy minden helyen megfelelően folyik a víz.

Hétvégén is vállalunk villanybojler javítást, szerelést. Villanybojler javítás, Budapest egész területén és közvetlen közelében is vállaljuk a villanybojler javítást. Rövid határidővel, írásos garanciával.

Kisebb munkát is vállalunk. Villanybojler javítás, gyorsan, megbízhatóan. A villanybojler javítás, gyors elvégzését vállaljuk.

Villanybojler karbantartás

Szakszerű szerelés és a későbbi karbantartás hosszútávon kifizetődőbb befektetés, és nem drágább a minöséi munka megfizetése. Egy kis odafigyeléssel több ezer Ft-ot spórolhat meg, ha a villanybojler karbantartását, berendezési tárgyak (mosdó, mosogató, fürdőkád, WC, WC-tartály, zuhanyzó, villanybojler) karbantartását szakszerűen megbízható mesteremberrel végezteti el.

Szerelvények (csaptelepek, szifonok) karbantartását és tisztítását végeztesse el a megfelelő időben, a Gebe mesterrel.
Ne feledje, ha a kisebb hibákat idejében kijavíttatja, elkerüli a későbbi többletkiadást!

Nézze meg, ki mennyi garanciát vállal az általa el végzet munkára, mer mi a megrendelő lapra le is írjuk a garancia vállalást.

Ne várjon, hívja időben a Gebe mestert!

Villanybojler javítás. A GEBE, gyorsszolgálat megbízhatóságát és jó hírnevét az odafigyelésünk, rugalmasságunk, a magas minőség és szolgáltatásunk színvonala teremtette meg.

Villanybojler javítást végző munkatársaink szakértelme és tapasztalata garantálja, a villanybojler javítás, gyors, pontos és megbízható elvégzését.


A több mint 30 éves tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy a villanybojler javítását, eltudjuk vállalni, hozzáértéssel, írásos garanciával.

Gebe Kft. Villanybojler javítás,

(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064 T-Mobile
06-30-949-2052 T-Mobile

Vízvezeték szerelő mester. Villanybojler javítás, szakszerűen.

Ha elégedett volt velünk, a villanybojler javítás, során, ajánljon tovább ismerőseinek. Villanybojler javítás, a Gebe mestertől. Mert mi a villanybojler javítás, során elő forduló víz-gáz-fűtésszerelési munkákat is elvégezzük.

Lap tetejére
CSEMPÉZÉST, kőműves munkát is vállalunk!

Minden tipusú villanybojler , javítása ,cseréje rövid határidővel. Villanybojlerek karbantartása. A villanybojler bekötés és villanybojler csere problémáját is megoldjuk. Bojler javítás, szerelés, vízkőtelenítés; anódcsere, új villanybojler felszerelés. Mire érdemes figyelni: A karbantartást fontossága.

Ha észreveszi, hogy a melegvíz lassan, kis nyomással folyik, nem a vízhálózatban van a hiba, a nyomáscsökkentő, vagy a biztonsági szelep hibásodott meg.

A villanybojler alatt csöpög a víz, esetleg víz csöpögést lát, hívjon szerelőt, mivel nem csak a kádat színezi el a rozsda, hanem ez a víz a belső elektromos szerelvényekre is ráfolyik, ami zárlatot okoz, ill. a belső alkatrészek meghibásodnak, cseréjük szükséges.

Ha a biztonsági szelep a megszokottnál jobban csöpög lehet, hogy csak elvízkövesedett, de lehet, hogy a nyomáscsökkentő hibásodott meg, vagyis a megengedett víznyomásnál - ami a vízhálózatból érkezik - a víznyomást nem megfelelően szabályozza, így a bojlerben nagyobb víznyomás keletkezik, ami a bojlertest kilyukadásához vezet.

Érdemes figyelni a jelzőlámpa működésére is, mivel az jelzi, hogy kap-e áramot a bojler, a hőfokszabályzó működése megfelelő.

Ha azt akarjuk, hogy a villanybojler élettartama megnövekedjen, energiafogyasztása kisebb legyen, a hőfokszabályzóval ne emeljük a vízhőmérsékletet a maximumra.

Ideális beállítás 60-70 C fok. Magasabb hőmérsékleten a hő veszteség nagyobb, a vízkőképződés is gyorsabb. A vízkő akár 10%-20%-kal növelheti az energiafelhasználást. Érdemes tehát 2 évente tisztíttatni a villanybojlert.

Lap tetejére


06 (1) 207-2850, 06-30-9-492-052, 06-30-9-420-064