.VÍZ, GÁZ, FŰTÉSSZERELÉS. Radiátor csere. GÁZKÉSZÜLÉK JAVÍTÁS, CSERE, TISZTÍTÁS, vízmelegítő, cirkó, bojler, konvektor. Fürdőszoba felújítás Villanysze. GARANCIÁVAL! Gebe László
06 30 949 2052
40 éve! 1975 Március. Gebe László alapította Budapesten. Mint maszek kisiparos!

Keresés a honlaponVillanybojler javítás

Villanybojler Javítás Csere Villanybojler felszerelése vízkőtelenítése

"Mindig jobban"


Tisztelt látogatóm!
Üdvözlöm Önt a Gebe Mester honlapján.


Gebe Kft. Villanybojler javítás.

(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064 T-Mobile
06-30-949-2052 T-Mobile

Vízvezeték szerelő mester. Villanybojler javítás.

Gebe mester. Villanybojler javítás!

Villanybojler javítás, esetén minden perc számít, gyors megoldásra van szükség. Gyorsszolgálat szükséges, hogy mielőbb megtörténjék a villanybojler javítás, képzett szakemberek segítségével. Ez az, amit mi biztosítunk Önnek.

villanybojler cserét vállal, a Gebe Kft..

Villanybojler javítás, kültéren illetve beltérben. Speciális Villanybojler javítás. Több típusú vagy méretű villanybojler cserét vállaluk. Szakemberünk, ha kel a helyszíni forrasztással, menetvágással megoldja a villanybojler javítást.

Villanyszerelő Budapesten apróbb problémával is bátran keressen meg! Hajdu villanybojler és ariston bojler vízkőtelenítés. Villanybojler vízkőtelenítés anod csere. Vízkőtelenítés bojler szerelővel egy két évente. Villanybojler javítása általában a vízkőtelenítés után egyszerűen nem sok karbantartást igényel.

Különböző méretű és teljesítményű villanybojler javítást végezzük el. Villanybojler javítás, során a vízvezeték rendszert lekel üríteni. Villanybojler javítás, befejezése után feltöltjük a rendszert, és meg győződünk róla hogy minden helyen megfelelően folyik a víz.

Hétvégén is vállalunk villanybojler javítást, szerelést. Villanybojler javítás, Budapest egész területén és közvetlen közelében is vállaljuk a villanybojler javítást. Rövid határidővel, írásos garanciával.

Kisebb munkát is vállalunk. Villanybojler javítás, gyorsan, megbízhatóan. A villanybojler javítás, gyors elvégzését vállaljuk.

Villanybojler karbantartás

Szakszerű szerelés és a későbbi karbantartás hosszútávon kifizetődőbb befektetés, és nem drágább a minöséi munka megfizetése. Egy kis odafigyeléssel több ezer Ft-ot spórolhat meg, ha a villanybojler karbantartását, berendezési tárgyak (mosdó, mosogató, fürdőkád, WC, WC-tartály, zuhanyzó, villanybojler) karbantartását szakszerűen megbízható mesteremberrel végezteti el.

Szerelvények (csaptelepek, szifonok) karbantartását és tisztítását végeztesse el a megfelelő időben, a Gebe mesterrel.
Ne feledje, ha a kisebb hibákat idejében kijavíttatja, elkerüli a későbbi többletkiadást!

Nézze meg, ki mennyi garanciát vállal az általa el végzet munkára, mer mi a megrendelő lapra le is írjuk a garancia vállalást.

Ne várjon, hívja időben a Gebe mestert!

Villanybojler javítás. A GEBE, gyorsszolgálat megbízhatóságát és jó hírnevét az odafigyelésünk, rugalmasságunk, a magas minőség és szolgáltatásunk színvonala teremtette meg.

Villanybojler javítást végző munkatársaink szakértelme és tapasztalata garantálja, a villanybojler javítás, gyors, pontos és megbízható elvégzését.


A több mint 30 éves tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy a villanybojler javítását, eltudjuk vállalni, hozzáértéssel, írásos garanciával.

Gebe Kft. Villanybojler javítás,

(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064 T-Mobile
06-30-949-2052 T-Mobile

Vízvezeték szerelő mester. Villanybojler javítás, szakszerűen.

Ha elégedett volt velünk, a villanybojler javítás, során, ajánljon tovább ismerőseinek. Villanybojler javítás, a Gebe mestertől. Mert mi a villanybojler javítás, során elő forduló víz-gáz-fűtésszerelési munkákat is elvégezzük.

Lap tetejére
CSEMPÉZÉST, kőműves munkát is vállalunk!

Minden tipusú villanybojler , javítása ,cseréje rövid határidővel. Villanybojlerek karbantartása. A villanybojler bekötés és villanybojler csere problémáját is megoldjuk. Bojler javítás, szerelés, vízkőtelenítés; anódcsere, új villanybojler felszerelés. Mire érdemes figyelni: A karbantartást fontossága.

Ha észreveszi, hogy a melegvíz lassan, kis nyomással folyik, nem a vízhálózatban van a hiba, a nyomáscsökkentő, vagy a biztonsági szelep hibásodott meg.

A villanybojler alatt csöpög a víz, esetleg víz csöpögést lát, hívjon szerelőt, mivel nem csak a kádat színezi el a rozsda, hanem ez a víz a belső elektromos szerelvényekre is ráfolyik, ami zárlatot okoz, ill. a belső alkatrészek meghibásodnak, cseréjük szükséges.

Ha a biztonsági szelep a megszokottnál jobban csöpög lehet, hogy csak elvízkövesedett, de lehet, hogy a nyomáscsökkentő hibásodott meg, vagyis a megengedett víznyomásnál - ami a vízhálózatból érkezik - a víznyomást nem megfelelően szabályozza, így a bojlerben nagyobb víznyomás keletkezik, ami a bojlertest kilyukadásához vezet.

Érdemes figyelni a jelzőlámpa működésére is, mivel az jelzi, hogy kap-e áramot a bojler, a hőfokszabályzó működése megfelelő.

Ha azt akarjuk, hogy a villanybojler élettartama megnövekedjen, energiafogyasztása kisebb legyen, a hőfokszabályzóval ne emeljük a vízhőmérsékletet a maximumra.

Ideális beállítás 60-70 C fok. Magasabb hőmérsékleten a hő veszteség nagyobb, a vízkőképződés is gyorsabb. A vízkő akár 10%-20%-kal növelheti az energiafelhasználást. Érdemes tehát 2 évente tisztíttatni a villanybojlert.

Lap tetejére


06 (1) 207-2850, 06-30-9-492-052, 06-30-9-420-064