.Víz Gáz Fűtésszerelés! Radiátor csere. GÁZKÉSZÜLÉK SZERELŐ, cirkó szerelő. Lakás és Fürdőszoba felújítás Villanyszerelés Kőműves Burkolás Festés GARANCIÁVAL! Gebe László
06/30 949-2052
40 éve! 1975 Március. Gebe László alapította Budapesten. Mint maszek kisiparos!

Keresés a honlaponfűtéskorszerűsítés 2017

Fűtéskorszerűsítés családi ház, panel fűtéskorszerűsítés

"Mindig jobban"


Tisztelt látogatóm!
Üdvözlöm Önt a Gebe Mester honlapján.


Gebe Kft. Fűtésszerelő.
(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064 T-Mobile
06-30-949-2052 T-Mobile

Fűtésszerelő mester. Fűtéskorszerűsítés.

Gebe mester. Fűtésszerelő!

Fűtésszerelő, esetén minden perc számít, gyors megoldásra van szükség. Gyorsszolgálat szükséges, hogy mielőbb megjöjjön a fűtésszerelő, képzett szakemberek segítségével. Ez az, amit mi biztosítunk Önnek.

Gebe László Fűtésszerelő mester

Fűtésszerelő, kültéren illetve beltérben. Speciális Fűtésszerelő. Több típusú vagy méretű (padlófűtés, radiátoros fűtés) a fűtésszerelő szakemberünk padlófűtés és radiátoros fűtésszerelést is vállal. Szakemberünk, ha kel a helyszíni forrasztással, menetvágással hegesztéssel megoldja a fűtésszerelő feladatát.

Fűtéskorszerűsítés családi ház és panel fűtéskorszerűsítése. Őrizze meg az otthon melegét fűtéskorszerűsítési pályázattal. Családi házak és társasházak fűtéskorszerűsítése cirkófűtéssel. Cirkófűtés szerelése konvektor helyett! Szereltessen cirkófűtést a régi gázkonvektorok helyett. Esetleg (még) meglévő cserépkályha gázégő - Héra égő - helyett. Fűtéskorszerűsítés az új házba, lakásba vagy irodába! Fűtéskorszerűsítés gázszereléssel, fűtésszereléssel új gázvezeték szereléssel.

Különböző méretű berendezések szerelését végzi el a fűtésszerelő. Fűtésszerelő a munkák során a fűtési rendszert (javítás során) lekel üríteni. Fűtésszerelő a befejezése után feltölti a rendszert, és meg győződik róla hogy minden helyen megfelelően fűtenek a fűtőtestek.

Hétvégén is dolgozik a fűtésszerelő. Fűtésszerelő, Budapest egész területén és közvetlen közelében is dolgozik a fűtésszerelő mester. Rövid határidővel, írásos garanciával. Kisebb munkát is vállalunk. Fűtésszerelő gyorsan, és megbízhatóan dolgozik. A fűtésszerelő mester gyors és megbízható.

Fűtésszerelés, karbantartás

Szakszerű fűtésszerelés és a későbbi karbantartás hosszútávon kifizetődőbb befektetés, és nem drágább a minőséi munka megfizetése. Egy kis odafigyeléssel több ezer Ft-ot spórolhat meg, ha a fűtésszerelés karbantartását, tisztítását, berendezési tárgyak (mosdó, mosogató, fürdőkád, WC, WC-tartály, zuhanyzó, villanybojler) karbantartását szakszerűen megbízható mesteremberrel végezteti el.

Szerelvények (csaptelepek, szifonok) karbantartását és tisztítását végeztesse el a megfelelő időben, a Gebe mesterrel.
Ne feledje, ha a kisebb hibákat idejében kijavíttatja, elkerüli a későbbi többletkiadást!

Nézze meg, ki mennyi garanciát vállal az általa el végzet munkára, mer mi a megrendelő lapra le is írjuk a garancia vállalást.

Ne várjon, hívja időben a Gebe mestert!

Az általunk üzemeltetett gyorsszolgálat, fűtésszerelője gyorsan és megbízhatóan dolgozik, szakmai hozzá értéssel.

Fűtésszerelő: a régi radiátor, kazán, konvektor, vízmelegítő cseréje, új szerelvények felszerelésével is vállaljuk.

Fűtésszerelő – Gebe mester az Ön szolgálatában már több mint 30 éve!

A GEBE Fűtésszerelő megbízhatóságát és jó hírnevét az odafigyelésünk, rugalmasságunk, a magas minőség és szolgáltatásunk színvonala teremtette meg.

A fűtésszerelő munkatársaink szakértelme és tapasztalata garantálja, a fűtésszerelő, gyors, pontos, és megbízható munka elvégzését.


A több mint 30 éves tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy a fűtésszerelő, el tudja vállalni, hozzáértéssel, írásos garanciával.

Gebe Kft. Fűtésszerelő,

(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064 T-Mobile
06-30-949-2052 T-Mobile

Fűtésszerelő mester. Fűtésszerelő, szakszerűen.

Ha elégedett volt velünk, a fűtésszerelő, során, ajánljon tovább ismerőseinek. Fűtésszerelő, a Gebe mestertől.

Mert mi a fűtésszerelő munka, során elő forduló víz-gáz-fűtésszerelési munkákat is elvégezzük.

Lap tetejére
CSEMPÉZÉST, kőműves munkát is vállalunk!

Fűtés korszerűsítés során vállaljuk, víz-fűtésszerelés, víz-gázszerelési, új fűtési rendszerek kiépítését, radiátor csere és konvektor csere kivitelezését.

A leggyakoribb fűtésrendszerek még mindig a meleg vízzel üzemeltetett radiátorok, de az utóbbi időben egyre többen döntenek a fűtés korszerűsítés mellett, ahová olyan központifűtés rendszerek tartoznak, mint a padlófűtés, falfűtés- vagy a szegélyfűtés.

Ezek kialakítása drágább, de energiatakarékos megoldások, így a költségek megtérülnek. Kisebb munkát is vállalunk.CSEMPÉZÉST, kőműves munkát is vállalunk!

A fűtés korszerűsítés, víz-fűtésszerelés, víz-gázszerelés, egy lakásfelújítás során előtérbe kerülhet. A fal mentén szegélyként meghúzódó szalagradiátor jó megoldás lehet.

Alig lehet észrevenni ezt a fajta fűtést, és mivel nem a szoba levegőjét, hanem a falat melegíti fel, így a falakról visszasugárzó hő már alacsonyabb hőmérsékleten is a megszokott hőérzetet biztosítja, ami 10-20%-os energia-megtakarítást eredményezhet.

További előny még, hogy bármely már meglévő melegvizes fűtőrendszerre könnyen csatlakoztatható.

Lap tetejére


06 (1) 207-2850, 06-30-9-492-052, 06-30-9-420-064