.VÍZ, GÁZ, FŰTÉSSZERELÉS. Radiátor csere. GÁZKÉSZÜLÉK JAVÍTÁS, CSERE, TISZTÍTÁS, vízmelegítő, cirkó, bojler, konvektor. Fürdőszoba felújítás Villanysze. GARANCIÁVAL! Gebe László
06 30 949 2052
40 éve! 1975 Március. Gebe László alapította Budapesten. Mint maszek kisiparos!

Keresés a honlaponfűtéskorszerűsítés 2018

Fűtéskorszerűsítés családi ház, panel fűtéskorszerűsítés

"Mindig jobban"


Tisztelt látogatóm!
Üdvözlöm Önt a Gebe Mester honlapján.


Gebe Kft. Fűtésszerelő.
(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064 T-Mobile
06-30-949-2052 T-Mobile

Fűtésszerelő mester. Fűtéskorszerűsítés.

Gebe mester. Fűtésszerelő!

Fűtésszerelő, esetén minden perc számít, gyors megoldásra van szükség. Gyorsszolgálat szükséges, hogy mielőbb megjöjjön a fűtésszerelő, képzett szakemberek segítségével. Ez az, amit mi biztosítunk Önnek.

Gebe László Fűtésszerelő mester

Fűtésszerelő, kültéren illetve beltérben. Speciális Fűtésszerelő. Több típusú vagy méretű (padlófűtés, radiátoros fűtés) a fűtésszerelő szakemberünk padlófűtés és radiátoros fűtésszerelést is vállal. Szakemberünk, ha kel a helyszíni forrasztással, menetvágással hegesztéssel megoldja a fűtésszerelő feladatát.

Fűtéskorszerűsítés családi ház és panel fűtéskorszerűsítése. Őrizze meg az otthon melegét fűtéskorszerűsítési pályázattal. Családi házak és társasházak fűtéskorszerűsítése cirkófűtéssel. Cirkófűtés szerelése konvektor helyett! Szereltessen cirkófűtést a régi gázkonvektorok helyett. Esetleg (még) meglévő cserépkályha gázégő - Héra égő - helyett. Fűtéskorszerűsítés az új házba, lakásba vagy irodába! Fűtéskorszerűsítés gázszereléssel, fűtésszereléssel új gázvezeték szereléssel.

Különböző méretű berendezések szerelését végzi el a fűtésszerelő. Fűtésszerelő a munkák során a fűtési rendszert (javítás során) lekel üríteni. Fűtésszerelő a befejezése után feltölti a rendszert, és meg győződik róla hogy minden helyen megfelelően fűtenek a fűtőtestek.

Hétvégén is dolgozik a fűtésszerelő. Fűtésszerelő, Budapest egész területén és közvetlen közelében is dolgozik a fűtésszerelő mester. Rövid határidővel, írásos garanciával. Kisebb munkát is vállalunk. Fűtésszerelő gyorsan, és megbízhatóan dolgozik. A fűtésszerelő mester gyors és megbízható.

Fűtésszerelés, karbantartás

Szakszerű fűtésszerelés és a későbbi karbantartás hosszútávon kifizetődőbb befektetés, és nem drágább a minőséi munka megfizetése. Egy kis odafigyeléssel több ezer Ft-ot spórolhat meg, ha a fűtésszerelés karbantartását, tisztítását, berendezési tárgyak (mosdó, mosogató, fürdőkád, WC, WC-tartály, zuhanyzó, villanybojler) karbantartását szakszerűen megbízható mesteremberrel végezteti el.

Szerelvények (csaptelepek, szifonok) karbantartását és tisztítását végeztesse el a megfelelő időben, a Gebe mesterrel.
Ne feledje, ha a kisebb hibákat idejében kijavíttatja, elkerüli a későbbi többletkiadást!

Nézze meg, ki mennyi garanciát vállal az általa el végzet munkára, mer mi a megrendelő lapra le is írjuk a garancia vállalást.

Ne várjon, hívja időben a Gebe mestert!

Az általunk üzemeltetett gyorsszolgálat, fűtésszerelője gyorsan és megbízhatóan dolgozik, szakmai hozzá értéssel.

Fűtésszerelő: a régi radiátor, kazán, konvektor, vízmelegítő cseréje, új szerelvények felszerelésével is vállaljuk.

Fűtésszerelő – Gebe mester az Ön szolgálatában már több mint 40 éve!

A GEBE Fűtésszerelő megbízhatóságát és jó hírnevét az odafigyelésünk, rugalmasságunk, a magas minőség és szolgáltatásunk színvonala teremtette meg.

A fűtésszerelő munkatársaink szakértelme és tapasztalata garantálja, a fűtésszerelő, gyors, pontos, és megbízható munka elvégzését.


A több mint 30 éves tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy a fűtésszerelő, el tudja vállalni, hozzáértéssel, írásos garanciával.

Gebe Kft. Fűtésszerelő,

(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064 T-Mobile
06-30-949-2052 T-Mobile

Fűtésszerelő mester. Fűtésszerelő, szakszerűen.

Ha elégedett volt velünk, a fűtésszerelő, során, ajánljon tovább ismerőseinek. Fűtésszerelő, a Gebe mestertől.

Mert mi a fűtésszerelő munka, során elő forduló víz-gáz-fűtésszerelési munkákat is elvégezzük.

Lap tetejére

06 (1) 207-2850, 06-30-9-492-052, 06-30-9-420-064