.VÍZ, GÁZ, FŰTÉSSZERELÉS. Radiátor csere. GÁZKÉSZÜLÉK JAVÍTÁS, CSERE, TISZTÍTÁS, vízmelegítő, cirkó, bojler, konvektor. Fürdőszoba felújítás Villanysze. GARANCIÁVAL! Gebe László
06 30 949 2052
40 éve! 1975 Március. Gebe László alapította Budapesten. Mint maszek kisiparos!

Keresés a honlaponGázszerelő - használható ötletek

Korrekt gázszerelő baráti áron. Súlyos probléma a szervezetlen konvektor karbantartás

Sokan tervezik a gázfűtés átalakítását. Hisz nem elhanyagolható, hogy havonta hány ezer forintot költünk fűtésre. A világhálón érdemes szétnézni a gázszerelő honlapok között. A jó gázszerelő mestert abból lehet megismerni, hogy több évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Egy megbízható gázszerelő mester tippeket adhat a teljes modernizálásra. A modern konvektor beüzemelése szerfelett megtérülő.

Itthon számtalan otthont fenyeget a szénmonoxid mérgezés az elöregedett gázfűtés miatt. Az ósdi gázkonvektorok nagyon komolyan veszélyeztetik épségünket. Saját lakásunk érdekében kiemelten jelentős, hogy gyakran ellenőriztessük gázszerelővel a konvektorainkat. A 20 évnél öregebb készülékek száma megközelíti a harminc ezret. Ebből kifolyólag egy megbízható gázszerelő legyen mindenkor elérhető.

A gáztűzhely bekötését csakis erre vonatkozó engedéllyel rendelkező gázszerelő viheti véghez. Amikor gáztűzhelyt vesz, feltétlenül igényelje gázszerelő mester segítségét. A gáztűzhely bekötése ugyanis temérdek problémát rejthet magában. A szakszerűtlen gáztűzhely bekötéssel nem csak a jótállás érvényességét kockáztatja, hanem komoly veszélynek teszi ki családját.

Címkék: Gázkészülék javítás gázkészülék szerviz Budapest - Budapesti gázkészülék szerelő Konvektor - Gázkonvektor - vízmelegítő - cirkó tisztítás éves karbantartás. Junkers Fég Bosch Vaillant és ariston szerelés javítás szervíz06 (1) 207-2850, 06-30-9-492-052, 06-30-9-420-064