.VÍZ, GÁZ, FŰTÉSSZERELÉS. Radiátor csere. GÁZKÉSZÜLÉK JAVÍTÁS, CSERE, TISZTÍTÁS, vízmelegítő, cirkó, bojler, konvektor. Fürdőszoba felújítás Villanysze. GARANCIÁVAL! Gebe László
06 30 949 2052
40 éve! 1975 Március. Gebe László alapította Budapesten. Mint maszek kisiparos!

Keresés a honlaponÁzás megszüntetése

Beázások Javítása, Csőtörések javítása Kőműves, Burkoló Festés Mázolás

Beázás szakértő. A beázások bosszúsággal járnak. Beázás felderítésére és kivizsgálása. Keresse a beázás szakértőt aki felderíti a panel beázást megszünteti a beázás okait.


Gebe Kft. Ázás megszüntetése.

06 30 949 2052
06-30-942-0064

Ázás megszüntetése, ázik a fal kívül belül az ázást meglehet keresni!

Ázás megszüntetése esetén gyorsszolgálat!

Mit a teendő beázás esetén? A beázás keletkezhet lassan, de gyorsan is. Ha lassan jön létre a beázás, az lehet lefolyótól, berendezési tárgyaktól, vagy a dugulás kezd ki alakulni a lefolyó vezetékben, ázás estén mindig gyanakodjunk a fenti lehetőségekre is.

Beázás kivizsgálás, szakvélemény - beázás felső szomszéd - olyan szakértővel aki több mint 40 év foglakozik beázás javítással. Társasház beázást nézesse meg olyan szakértővel aki a szigetelési és burkoló munkát is elvégzi, amelyre a biztosító beázásra kártérítés is fizethet.

Ha az ázás gyorsan megtörtént, valószínűleg strangtöréssel, (nyomó, vagy lefolyó cső) de csőrepedés is lehet, ilyenkor ellenőrizzük a vízórát. Ilyenkor fel kell venni a kapcsolatot a közös képviselővel, mert ez szintén a ház költsége lehet.
Fontos, hogy mihamarabb elzárják, és a javítás megtörténjen az adott helyen.

Az ázás lehet a plafonon, az oldalfalon is keletkezhet, vizsgálódni kell, nem hagyott-e nyitva vízcsapot az Ön fölött lakó. Ha nem, a csőtörés, vagy a lefolyó vezeték javításához nagy valószínűséggel nála kell majd bontási munkákat végezni, az Ön fölött lakó szomszéd jelenlétére tehát szükség van.

Ha az Ön fölött szomszéd elutazott vagy egyéb okok miatt a lakásába való bejutás nem biztosított, a közös képviselővel, és hatósági tanúkkal a munka elvégzéséhez kinyittathatják a lakást. Nézzen utána, van-e biztosítása ilyen eseményre, és vegye fel a kapcsolatot biztosítójával. (Általában a kárszakértő felmérése után (ez biztosítónként változhat) tudja majd elvégeztetni a helyreállítási munkákat.) Falbontással, burkolatbontással járó vízszerelési, lefolyó javítási munkák általában nem végezhetők este 9 óra után, ilyenkor a nyomóstrang, lefolyóstrang elzárásával mérsékelhető a lakásban keletkezett kár.


Ázik a fal kívül belül? Az ázást meglehet keresni! Salétromos a fal, vizes, és ázik a fal? Málló vakolat. A nedves helységekben doh szag van?

Mitől nedves a fal? Csapadék okozta nedvesedés, nyomócső vagy lefolyó cső okozta vizesedés, páralecsapódás.

Vizes, nedves a fal! Valahonnan nedvességet szívott magába. Ahogy a tünetek, úgy az okok is sokfelől eredhetnek.

Ázás esetén minden perc számít, gyors megoldásra, szakvéleményre van szükség. Ázás kivizsgálása, ázások felderítése. hogy mielőbb megtörténjék az ázás elhárítása, képzett szakemberek segítségével.

Hétvégén is vállalunk ázás javítást, ázás kivizsgálást. Budapest egész területén és közvetlen közelében is vállaljuk az ázások javítást. Rövid határidővel, írásos garanciával. Kisebb munkát is vállalunk.
Ázás gyorsszolgálat – Gebe mester az Ön szolgálatában már több mint 40 éve!

HA SALÉTROMOS, NEDVES, VIZES, PENÉSZES, DOHSZAGÚ, talajvizes, dohos, párás fal, falvizesedés, vizes a pince, keresse meg a hiba helyét műszeres beméréssel!

A több mint 40 éves tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy a teljes ázás és csőtörés, új, felújítási és javítási munkákat el tudjuk vállalni, hozzáértéssel, írásos garanciával.

Gebe az ázás felderítő gyorsszolgálat megbízhatóságát és jó hírnevét az odafigyelésünk, rugalmasságunk, a magas minőség és szolgáltatásunk színvonala teremtette meg. Ázást javító munkatársaink szakértelme és tapasztalata garantálja, az ázások gyors, pontos és megbízható munka elvégzését.
Gebe Kft. Ázások kivizsgálása

Vízvezeték szerelő mester, ázás kivizsgálása és javítása, ásással is.

Ha elégedett volt velünk, ajánljon tovább ismerőseinek. Ázás keresése, feltárása. Mert mi a ázások helyét kivizsgáljuk, és az ázás javítását, feltárását ásással is vállaljuk.

A nem látható ázás műszeres keresése. A műszeres ázás keresés lehetővé teszi a ázás pontos helyének meghatározását.

Lap tetejére


06 (1) 207-2850, 06-30-9-492-052, 06-30-9-420-064