.VÍZ, GÁZ, FŰTÉSSZERELÉS. Radiátor csere. GÁZKÉSZÜLÉK JAVÍTÁS, CSERE, TISZTÍTÁS, vízmelegítő, cirkó, bojler, konvektor. Fürdőszoba felújítás Villanysze. GARANCIÁVAL! Gebe László
06 30 949 2052
40 éve! 1975 Március. Gebe László alapította Budapesten. Mint maszek kisiparos!

Keresés a honlaponGázszerelő Budapest

Víz-gázszerelés, fűtéskorszerűsítés gázkészülék szerelés javítás csere

"Mindig jobban"


Tisztelt látogatóm!
Üdvözlöm Önt a Gebe Mester honlapján.


Gebe Kft.

(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064 T-Mobile
06-30-949-2052 T-Mobile

Gázszerelő szerelő mester

Gázszerelés garanciával a Gebe mestertől

Ha nem megfelelően működik Önnél a gázkonvektor, gázkészülék, vagy gáztűzhely javítás, gázszerelés szükséges a konyhájában, ha elromlott a gázkazán cirkó, gázbojler csere vagy gázbojler javítás igénye merült fel, a gázszerelőt kel hívni, esetleg új gázkészüléket kell felszerelni - mi írásos garanciavállalással állunk gázszerelés szolgáltatásunkkal az Ön szolgálatára, megbízható gázszerelővel.

Vállaljuk fűtőkészülékek, gáztűzhelyek, cirkók, gázbojlerek, vízmelegítők, FÉG, Lampart gázkonvektorok, gáztűzhelyek szakszerű gázszerelés, javítását, cseréjét, karbantartását, illetve konvektorok cseréjét rövid határidővel. Kisebb gázszerelői munkát is vállalunk.

Gázszerelés Budapest egész területén, írásos garanciát ad a Gázszerelő.

A rendszeresen karbantartott és gázszerelő által felülvizsgált gázkészülék biztonságos és gazdaságos! Gázkonvektor, gázkazán esetén a gázszerelő által karbantartott, és a felülvizsgálatot évente egy alkalommal, a fűtésszezon megkezdése előtt, a fűtésszezon kezdetéig célszerű elvégeztetni, a gázszerelővel, hogy az esetlegesen szükséges gázszerelés munkálatai befejeződjenek még a hideg időjárás beköszönte előtt!

Gázkészülék javítás, csere. Gázszerelés a Gebe mestertől.

Gázszerelést és gázkészülék cserét, javítást vállalunk írásos garanciával - gázbojler csere, gázbojler javítás, gázkazán szerelés, gáztűzhely javítás, gáztűzhely csere, cirkó és kombicirkó szerelés, konvektor, gázvízmelegítő javítás, tisztítás és csere, új készülék beszerzése és beüzemelése.

Gebe mester gázszerelés, szerviz szolgáltatásai:
- Gázkészülék javítás, karbantartás a gázszerelőtől.
- Gázkonvektor, cirkó, vízmelegítő, gáztűzhelye, gázbojler, héra és egyéb készülékekjavítása, gázszerelés,
tiszítása és cseréje.
- Gázkészülék csere, az új készülék beszerzése, illetve szakszerű bekötése,
- Gázkészülék gázszivárgásának ellenőrzése.
- Gázkészülék üzembe helyezése, és biztonságtechnikai felülvizsgálata.

A háztartásában előforduló több típusú gázkészülék, mint a gázkonvektor, a gázkazán, gáztűzhely és a gázvízmelegítő megbízhatóan működő berendezések akkor, ha a gázszerelő gondoskodik rendszeres karbantartásukról. Ha ezt valamiért elhanyagolja, akkor hamarabb elhasználódik a készülék, javítása költségesebb. Keresse gázszerelés ügyben gázszerelő kollégánkat.

Még egy nagyon fontos érv szól a karbantartás mellett: az utóbbi években gyakori szén-monoxid mérgezések előfordulásának elkerülése érdekében javasolt évente legalább egyszer, a téli fűtési szezon indulása előtt a háztartási gázkészülékek karbantartását, gázszerelést elvégezni.

Ha hatékonyan szeretné a gázszerelési munkát elvégeztetni, nagyon fontos a profi gázszerelő mesterember kiválasztása. A nem megfelelően végzet munka miatt elküldött "szakember" pótlása bosszúságot, és veszteséget okoz Önnek!

Amennyiben kérdése van a gázszerelés szolgáltatásunkkal kapcsolatban, készséggel állunk szíves rendelkezésére. Kérem hívjon fel a megadott telefonszámok valamelyikén.

Gázszerelés - Gebe Kft. az Ön szolgálatában!

Hívja gázszerelő szerelő kollégánkat, ha bojlerrel, gázszereléssel kapcsolatos problémája adódik! A megbízható gázszerelő


Gázszerelés árajánlat a helyszínen, műszaki lehetőségek figyelembe vételével történik.

A szakma legjobb gázszerelés rendszereit használjuk annak érdekében, hogy az elvégzendő gázszerelési munka a lehető legkevesebb nehézséggel járjon Önnél.

A GEBE gázszerelő GYORSSZOLGÁLAT fontosnak tartja, hogy Ön elégedett legyen a gázszerelő szolgáltatásával.

Budapest egész területén és közvetlen közelében is vállaljuk a gázszerelő munkák elvégzését.

A több mint 30 éves tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy a teljes gázszerelés és gázszerelő munka, új, felújítási és javítási munkákat el tudjuk vállalni, hozzáértéssel, írásos garanciával.

A GEBE gázszerelő gyorsszolgálat megbízhatóságát és jó hírnevét az odafigyelésünk, rugalmasságunk, a magas minőség és szolgáltatásunk színvonala teremtette meg. gázszerelő munkatársaink szakértelme és tapasztalata garantálja meglévő és új ügyfeleinknek a gyors, pontos és megbízható munkát.

Gebe Kft.

(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064 T-Mobile
06-30-949-2052 T-Mobile

Gázszerelő mesterHa elégedett volt velünk, a gázszerelési munkánkkal, a gázszerelő, során, ajánljon tovább ismerőseinek. Gázszerelés, a Gebe mestertől. Mert mi a gázszerelés, során elő forduló víz-gáz-fűtésszerelési munkákat is elvégezzük.

Lap tetejére

06 (1) 207-2850, 06-30-9-492-052, 06-30-9-420-064