.Víz–gáz–fűtésszerelés Radiátor csere Teljes körű lakásfelújítás, fürdőszoba felújítás, konyha felújítás pár nap alatt! Villanyszerelés Kőműves Burkolás Csempézés Festés Mázolás. Garanciával! 06 30-949-2052
40 éve! 1975 Március. Gebe László alapította Budapesten. Mint maszek kisiparos!

Keresés a honlaponFürdőszoba felújítás ára

Fürdőszoba felújítás - fürdőszoba felújítás olcsón - festés - burkolás

Fürdőszoba felújítás olcsón Budapest!

"Mindig jobban"


Tisztelt látogatóm!
Üdvözlöm Önt a Gebe Mester honlapján.


Gebe László

Hívható munkaidőben!

06-30-942-0064
06-30-949-2052
06 (1) 207-2850

Fürdőszoba felújítási árak panellakásban, a legjobb árak!

Gebe László. Több mint 40 éve! burkoló munka, fürdőszoba felújítás, lakásfelújítás Budapest, panel fürdőszoba felújítás, fürdőszoba felújítás panellakásban fürdőszoba felújítás olcsón, lakás felújítás, megbízható mester, víz gáz fűtésszerelő villanyszerelő.

Fürdőszoba komplett felújítása, a legjobb árakat alkalmazzuk! Lakásfelújítás, felújításkor a bontási teendőket is megcsináljuk, Önnek a bontási törmelékkel sem lesz gondja, hiszen mi azt is elszállítjuk.

Panellakásban lévő fürdőszoba komplett felújításakor a burkolói munkákat pár nap alatt, kedvezménnyel vállaljuk!
Fürdőszoba (panellakás) komplett felújítás burkoló munkadíj 150.000 -Ft-tól, plusz a szükséges anyagok költsége. + konténer, ha kell. Komplett víz-gáz-fűtésszerelés, villanyszerelés, radiátor csere. Festés, mázolás, tapétázás. Gipszkarton szerelés, asztalos munkák, törölközőszárítós radiátor felszerelése!

Cégünk a Gebe Kft. (Alapítva 1975) fürdőszoba felújítást (zuhanytálca kialakítást, épített változatban is elkészítjük, a megfelelő komoly szigeteléssel) a kezdettől egész a befejezésig 100% -ig lebonyolítjuk. Figyelembe véve az Ön elképzelését, megvalósítjuk- és Önnek gyönyörű szép fürdő szobája lesz, amire garanciát vállalunk!

Fürdőszoba felújítás, és lakás felújítás estén, ingyenes kiszállás mellett felmérjük a felújítási munkát, legyen az fürdőszoba felújítás vagy komplett lakás felújítás, és árajánlatot adunk!

Gebe László


Teljes körű (víz-gáz-fűtésszerelés) lakásfelújítás, fürdőszoba felújítás, kőműves munkák, burkoló munkák elkészítése. Villanyszerelési munkát is vállalunk!
A fürdőszoba felújítás, burkolás, (hálóba rakva) festési (fehér festés) munkákra értendők, szerelvények és berendezési tárgyak leszerelésével.

Fürdőszoba felújítás (lakásfelújítás) során amit vállalunk: új munkát, felújítási javítási munkát. Víz-gáz-fűtés szerelés, villanyszerelés. Kőműves burkolás festés mázolás, asztalos munkát, fürdőszoba felújítást, lefolyó és nyomó strang cseréje, beázások, csőtörések megszüntetése, vízóraszerelés, vízóra csere, (locsolási és mellékvízóra) teljes körű ügyintézéssel.

Lakásfelújítás, fürdőszoba felújítás víz-gáz-fűtés szereléssel

Legtöbbünkben időnként feltámad a vágy, hogy jól megszokott lakóhelyét megváltoztassa. A lakásfelújítás, fürdőszoba felújítás jelenthet részleges tervet is, mint például fürdőszoba felújítás, de vonatkozhat a lakásfelújítás akár a teljes élettérre is a fürdőszoba felújítás.

Jó kialakítás, nagy fürdőkádas fürdőszoba, szép modern burkolatok? Igen, ennek a kialakítását mindig egy jó mester emerre kell bízni. Fürdőkád csere gyorsan és szakszerűen a Gebe mesternél.
Az öreg fürdőkád kiszerelése nem jár nagy rombolással, a keletkezett bontási törmelék nem érinti az egész lakást.

Az új kádnál kinyílnak a lehetőségek: gondolkozhatunk nagyobb méretben, sarokkádban stb. Persze csak ha van helyünk, mert sokszor az az egy méret fér csak el, amilyen a régi fürdőkád. Az új kád valóban új lesz, de vajon érdemes e a régi fürdőkád újrafestetni? Valóban újszerű lesz e?

Az új kádak szépek, remélhetőleg hibátlanok, de még a legegyszerűbb lemezkádak is elég drágák, nem beszélve a műanyag és öntöttvas fürdőkád csodáktól.

Az Önnek legkényelmesebb megoldás, ha a fürdőszoba felújítás feladatokat egy szakemberre bízhatja, és nem kell a lakásfelújítás folyamatában minden egyes részben új embereket találni a fürdőszoba felújításra.

Fürdőszoba felújítás vízvezeték szerelés – villanybojler, vízóra szerelés.

Vízszerelés során amit vállalunk: fürdőszoba felújítás, lefolyó és nyomó strang cseréje, beázások, csőtörések megszüntetése, vízóraszerelés, (locsolási és mellékvízóra) vízóra csere.


Kerti csap csere, mosógép, bekötés, mosogatógép bekötés, villanybojler csere, vízkőmentesítés, wc-tartályok, wc-csészék, mosdók, szifonok beszerelése és beüzemelése, régi csövek kicserélése, fürdőszoba felújítás. Kisebb munkát is vállalunk.

Amit mi kínálunk, ezt a kényelmet jelenti Önnek: olyan szakembereket biztosítunk, akik mindezen területek mesterei, így egy csapat oldja meg a lakásfelújítás és fürdőszoba felújítás teljes folyamatát.

Ha úgy érzi, csak fürdőszoba felújítás szükséges lakásában, azt is ránk bízhatja. Kicseréljük vagy megjavítjuk a villanybojlert (30-200 liter, gázbojler 80-150 liter), teljes körű ügyintézéssel kicseréljük a villanybojlert, gázbojlert, vízórát.

Elvégezzük a vízvezeték rendszer felújítását, és a fürdőszoba felújítás megrendelése a Gebe mesternél. Ha úgy igényli kicseréljük a wc tartályt, vízórát, vállaljuk a csaptelepek cseréjét illetve javítását, bekötjük a mosógépet, mosogató gépet, ha kéri vízkőmentesítjük a villanybojlert, és kész a fürdőszoba felújítás.


Ha hatékonyan szeretné a fürdőszoba felújítás munkát elvégeztetni, nagyon fontos a profi mesterember kiválasztása. A nem megfelelően végzet fürdőszoba felújítási munka miatt elküldött "szakember" pótlása bosszúságot, és veszteséget okoz Önnek!

Amennyiben kérdése van a lakásfelújítás, fürdőszoba felújítással szolgáltatásunkkal kapcsolatban, készséggel állunk szíves rendelkezésére. Kérem hívjon fel a megadott telefonszámok valamelyikén.

fürdőszoba felújítás - Gebe Kft. az Ön szolgálatában!

Hívja vízvezeték szerelő kollégánkat, ha fürdőszoba felújítás, bojler, vízszereléssel, kapcsolatos problémája adódik!


Fürdőszoba felújítás, vízszerelés árajánlat a helyszínen, műszaki lehetőségek figyelembe vételével történik.

A szakma legjobb rendszereit használjuk a fürdőszoba felújítás során, annak érdekében, hogy az elvégzendő fürdőszoba felújítás a lehető legkevesebb nehézséggel járjon Önnél.

A GEBE fürdőszoba felújítás, GYORSSZOLGÁLAT fontosnak tartja, hogy Ön elégedett legyen szolgáltatásával.

Budapest egész területén és közvetlen közelében is vállaljuk a fürdőszoba felújítás munkák elvégzését.

A több mint 30 éves tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy a teljes víz-gáz-fűtés és fürdőszoba felújítás, új, felújítási és javítási munkákat el tudjuk vállalni, hozzáértéssel, írásos garanciával.

A GEBE fürdőszoba felújítást végző mesterember megbízhatóságát és jó hírnevét az odafigyelésünk, rugalmasságunk, a magas minőség és szolgáltatásunk színvonala teremtette meg. Fürdőszoba felújításnál munkatársaink szakértelme és tapasztalata garantálja meglévő és új ügyfeleinknek a gyors, pontos fürdőszoba felújítást, megbízható mestertől.

Gebe Kft.

(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064 T-Mobile
06-30-949-2052 T-Mobile

Vízvezeték szerelő mester. Fürdőszoba felújítás, víz-gáz-fűtésszereléssel!Ha elégedett volt velünk, a fürdőszoba felújítás, során, ajánljon tovább ismerőseinek. Fürdőszoba felújítás, a Gebe mestertől. Mert mi a fürdőszoba felújítás, során elő forduló víz-gáz-fűtésszerelési munkákat is elvégezzük.

Lap tetejére

06 (1) 207-2850, 06-30-9-492-052, 06-30-9-420-064