.VÍZ, GÁZ, FŰTÉSSZERELÉS. Radiátor csere. GÁZKÉSZÜLÉK JAVÍTÁS, CSERE, TISZTÍTÁS, vízmelegítő, cirkó, bojler, konvektor. Fürdőszoba felújítás Villanysze. GARANCIÁVAL! Gebe László
06 30 949 2052
40 éve! 1975 Március. Gebe László alapította Budapesten. Mint maszek kisiparos!

Keresés a honlaponDuguláselhárítás

Duguláselhárítás garanciával, gépi duguláselhárítás falbontás nélkül

"Mindig jobban"


Tisztelt látogatóm!
Üdvözlöm Önt a Gebe Mester honlapján.


Gebe Kft. Duguláselhárítás

(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064 T-Mobile
06-30-949-2052 T-Mobile

Vízvezeték szerelő mester. Duguláselhárítást vállal.

Gebe duguláselhárítás, duguláselhárítás garanciával, wc duguláselhárítás, Dugulás elhárítás Budapest.

Duguláselhárítás budapest és pest megyében, akár hétvégén, ünnepnap is!


06 30 949 2052, 06 30 942 0064

Duguláselhárításban is segíthet a Gebe mester.


Kedves látogatónk, a duguláselhárításban az árak mindenkinél, és minden munkánál egy kicsit másképp alakulnak. Ezért az árak nem fix árak. A dugulás elhárításához szükség van duguláselhárító gépre is, így a költségeket a műszakilag ráfordított idő alapján, és a szükséges duguláselhárító gép használata alapján határozzuk meg.

Figyelembe véve azt a 30 napos írásos garanciát, amelyhez képest olcsók vagyunk, amelyet a duguláselhárításra vállalunk. Tudjuk, minden kedves megrendelőnk előre szeretné tudni, hogy mennyibe kerül a dugulás megszüntetése! Hívja a Gebét, megbízható korrekt árakkal dolgozunk!


Duguláselhárítás esetén minden perc számít, gyors megoldásra van szükség. Gyors-szolgálat szükséges, hogy mielőbb megtörténjék a Duguláselhárítás, képzett szakemberek segítségével. Ez az, amit mi biztosítunk Önnek.

Duguláselhárítás kültéren illetve beltérben. Speciális Duguláselhárítás A 32-es átmérőjű lefolyó cső től a 200-as átmérőjű csőig bármilyen lefolyó vagy csatorna Duguláselhárítást vállaljuk. Szakemberünk elektromos csatornatisztító géppel végzi a duguláselhárítást, illetve különböző méretű lapos és fűrészfogas tisztító fejjel dolgozik. Duguláselhárítás során bontás csak indokolt esetben történik, akkor ha elkerülhetetlen.

Hétvégén is vállalunk duguláselhárítást. Duguláselhárítás megszüntetése, Budapest egész területén és közvetlen közelében is vállaljuk a Duguláselhárítást. Rövid határidővel, írásos garanciával. Kisebb munkát is vállalunk. Duguláselhárítás gyors elvégzése.

Duguláselhárításra 30 nap garanciát vállalunk.

Mosogató és mosdó lefolyó duguláselhárítás, házilag,

Először is győződjünk meg arról, hogy a szifonon a víz átfolyik! Amennyiben itt nincs szennyeződés, szereljük össze a szifont. Második lépésként, némi lefolyó tisztítószert öntsünk egy éjszakára a mosogatóba és hagyjuk állni reggelig, utána egy lábas forró vízzel öntsük le, általában sikerül a lefolyó dugulást elhárítani, ha makacsabb a dugulás egy pohár trisót is beönthetünk éjszakára a lefolyóba, amennyiben nem szűnt meg a dugulás, hívjunk a duguláselhárítással foglalkozó mestert.

Kád lefolyóvezeték duguláselhárítás, házilag.

Érdemes vízsugárral próbálkozni, amit a zuhanyfej leszerelése után a flexibilis gégecsövet illesszük, a kád lefolyóhoz, de előtte egy rongyot tekerjünk a gégecső végére. A kád túlfolyóját be kell fogni, hogy a fellépő túlnyomás hatásosabb legyen. Amennyiben nem szűnt meg a lefolyó dugulás, hívjunk a duguláselhárító mestert. Szétszedni a kád lefolyót nem szabad, mert szét esik!

Padlóösszefolyó és zuhany tálca lefolyóvezetékek duguláselhárítása, házilag:

A padlóösszefolyó szifonba van egy bűzelzáró könyök, vagy a régebbiekben tisztító dugó, és ez könnyen eltávolítható, akkor próbálkozhatunk a vizes mosatással, vagy kisebb kézi spirállal ki tisztítani a lefolyóvezetéket, feltéve, ha elér odáig a tusolócső. A zuhanytálcánál már nem olyan könnyű a lefolyó tisztítása. Főleg ha nem a padlóösszefolyóra van rákötve. Ne szedjük szét a lefolyócsonknál a leeresztő szelepet, mert a dugulást nem fogjuk tudni megszüntetni és még vízvezeték szerelőt is hívhatunk, hogy a szétesett lefolyót szakszerűen összerakja, amit mi rontottunk el. Így inkább maradjunk a lefolyó tisztítás, a föntebb említett módszereknél, és ha a lefolyó dugulás továbbra sem szűnt meg, a duguláselhárító Gebe Mestert.

WC duguláselhárítás házilag:

Most már használhatjuk a duguláselhárító gépet, a profi duguláselhárító szerszámmal könnyen megy a Gebe Mesternél. Itt már a lefolyó tisztító szere már segít, és kár a meleg vízért is. Engedjük tele a WC csészét vízzel (a WC tartály vízszint beállítása fontos, hogy legyen benne elegendő víz mennyiség a megfelelő öblítés miatt) és inkább vákuumot próbáljunk kelteni a WC pumpa hirtelen fel-le húzásával, mint ha csak lefelé próbáljuk a dugulást megszüntetni. A WC dugulás elhárításra a nagyfejű, rövid, fanyelű Bahama típusú pumpa a legalkalmasabb.

Amennyiben WC csésze peremére akasztott WC illatosító, vagy valami egyéb tárgy esett bele a WC csészébe, és le is húztuk a WC tartályt, és akkor sem megy le a víz akkor szinte biztos, hogy nem tudjuk a WC dugulást házilag megszüntetni, mert megakadt valahol, így sajnos a probléma megoldását szakemberre kell bíznunk, a duguláselhárító Gebe mesterre!

A több mint 30 éves tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy a teljes duguláselhárítást javítását, eltudjuk vállalni, hozzáértéssel, írásos garanciával.

Duguláselhárítás. A GEBE, gyorsszolgálat megbízhatóságát és jó hírnevét az odafigyelésünk, rugalmasságunk, a magas minőség és szolgáltatásunk színvonala teremtette meg. Duguláselhárítást végző munkatársaink szakértelme és tapasztalata garantálja, a duguláselhárítás gyors, pontos és megbízható elvégzését.

Gebe Kft. Duguláselhárítás

(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064 T-Mobile
06-30-949-2052 T-Mobile

Vízvezeték szerelő mester. Duguláselhárítás szakszerűen

Ha elégedett volt velünk a duguláselhárítás során, ajánljon tovább ismerőseinek. Duguláselhárítás a Gebe mestertől. Mert mi a Duguláselhárítás során elő forduló víz-gáz-fűtésszerelési munkákat is elvégezzük.

Lap tetejére


06 (1) 207-2850, 06-30-9-492-052, 06-30-9-420-064