.VÍZ, GÁZ, FŰTÉSSZERELÉS. Radiátor csere. GÁZKÉSZÜLÉK JAVÍTÁS, CSERE, TISZTÍTÁS, vízmelegítő, cirkó, bojler, konvektor. Fürdőszoba felújítás Villanysze. GARANCIÁVAL! Gebe László
06 30 949 2052
40 éve! 1975 Március. Gebe László alapította Budapesten. Mint maszek kisiparos!

Keresés a honlaponCsőrepedés bemérés

Csőtörés, Vízvez. és fűtésrendszer szivárgás bemérése bontás nélkül!

"Mindig jobban"


Tisztelt látogatóm!
Üdvözlöm Önt a Gebe Mester honlapján.


Gebe Kft. Csőrepedés műszeres bemérés.

(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064 T-Mobile
06-30-949-2052 T-Mobile

Vízvezeték szerelő mester, a csőrepedések gyors kivizsgálása.

Csőrepedés esetén gyorsszolgálat!

Csőrepedés esetén minden perc számít, gyors megoldásra van szükség. Gyorsszolgálat szükséges, hogy mielőbb megtörténjék a csőrepedés elhárítás képzett szakemberek segítségével. Ez az, amit mi biztosítunk Önnek.

Csőrepedés műszeres kivizsgálása, csőrepedések felderítése.

Csőrepedés műszeres kivizsgálása, kültéren illetve beltérben. Speciális csőrepedés bemérés által azonosítjuk be a csőrepedés helyét, jelzőgázos vagy akusztikus behatárolása. Csőrepedés műszeres kivizsgálása, kültéren és beltérben. A csőrepedés felderítése a legelső feladat, így gyorsan meg lelehet határozni a csőrepedés helyét.

Budapest egész területén és közvetlen közelében is vállaljuk a csőtörés munkák elvégzését, feltárással, ásással is.

Csőtörés, vízvezeték, padlófűtés vagy radiátoros fűtés szivárgásának pontos bemérése (burkolat alatt bontás nélkül) az ország egész területén.

Vízveszteség ellenőrzése (korellátoros csőtörés-vizsgálat)
családi ház: 30.000-Ft.- tól

Társasházak és Ipari létesítmények: árajánlat alapján.

Az általunk üzemeltetett gyorsszolgálat eszköze a Hidrolux 4000 egy olyan modem, elektroakusztikus csőrepedés hibahely kereső készülék, amely a csőrepedések szivárgási helyének meghatározásához a legkorszerűbb digitális szűrőtechnikát használja.

A készülék a csőből kilépő víz által keltett hanghullámokat határolja be. Rövid határidővel, garanciával vállaljuk a csőrepedés hiba helyének megkeresését és a csőrepedés feltárását, javítását, ásással is.

Budapest egész területén és közvetlen közelében is vállaljuk a csőrepedési munkák elvégzését, feltárással, ásással is.

Csőrepedés gyorsszolgálat – Gebe mester az Ön szolgálatában már több mint 30 éve!

A több mint 30 éves tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy a teljes csőrepedést javítását, tudjuk vállalni, hozzáértéssel, írásos garanciával.

Csőrepedés, a GEBE, gyorsszolgálat megbízhatóságát és jó hírnevét az odafigyelésünk, rugalmasságunk, a magas minőség és szolgáltatásunk színvonala teremtette meg. Csőrepedés szerelését végző munkatársaink szakértelme és tapasztalata garantálja, a csőrepedés gyors, pontos és megbízható elvégzését.

Gebe Kft. Csőrepedés elhárítás
Vízvezeték szerelő mester. Csőrepedés szakszrerű javítása.
Ha elégedett volt velünk, a csőrepedés során, ajánljon tovább ismerőseinek. Csőrepedés a Gebe mestertől. Mert mi a csőrepedés során elő forduló víz-gáz-fűtésszerelési munkákat is elvégezzük.

Lap tetejére


06 (1) 207-2850, 06-30-9-492-052, 06-30-9-420-064