.Víz Gáz Fűtésszerelés! Radiátor csere. GÁZKÉSZÜLÉK SZERELŐ, cirkó szerelő. Lakás és Fürdőszoba felújítás Villanyszerelés Kőműves Burkolás Festés GARANCIÁVAL! Gebe László
06/30 949-2052
40 éve! 1975 Március. Gebe László alapította Budapesten. Mint maszek kisiparos!

Keresés a honlaponCsőrepedés bemérés

Csőtörés, Vízvez. és fűtésrendszer szivárgás bemérése bontás nélkül!

"Mindig jobban"


Tisztelt látogatóm!
Üdvözlöm Önt a Gebe Mester honlapján.


Gebe Kft. Csőrepedés műszeres bemérés.

(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064 T-Mobile
06-30-949-2052 T-Mobile

Vízvezeték szerelő mester, a csőrepedések gyors kivizsgálása.

Csőrepedés esetén gyorsszolgálat!

Csőrepedés esetén minden perc számít, gyors megoldásra van szükség. Gyorsszolgálat szükséges, hogy mielőbb megtörténjék a csőrepedés elhárítás képzett szakemberek segítségével. Ez az, amit mi biztosítunk Önnek.

Csőrepedés műszeres kivizsgálása, csőrepedések felderítése.

Csőrepedés műszeres kivizsgálása, kültéren illetve beltérben. Speciális csőrepedés bemérés által azonosítjuk be a csőrepedés helyét, jelzőgázos vagy akusztikus behatárolása. Csőrepedés műszeres kivizsgálása, kültéren és beltérben. A csőrepedés felderítése a legelső feladat, így gyorsan meg lelehet határozni a csőrepedés helyét.

Budapest egész területén és közvetlen közelében is vállaljuk a csőtörés munkák elvégzését, feltárással, ásással is.

Csőtörés, vízvezeték, padlófűtés vagy radiátoros fűtés szivárgásának pontos bemérése (burkolat alatt bontás nélkül) az ország egész területén.

Vízveszteség ellenőrzése (korellátoros csőtörés-vizsgálat)
családi ház: 30.000-Ft.- tól

Társasházak és Ipari létesítmények: árajánlat alapján.

Az általunk üzemeltetett gyorsszolgálat eszköze a Hidrolux 4000 egy olyan modem, elektroakusztikus csőrepedés hibahely kereső készülék, amely a csőrepedések szivárgási helyének meghatározásához a legkorszerűbb digitális szűrőtechnikát használja.

A készülék a csőből kilépő víz által keltett hanghullámokat határolja be. Rövid határidővel, garanciával vállaljuk a csőrepedés hiba helyének megkeresését és a csőrepedés feltárását, javítását, ásással is.

Budapest egész területén és közvetlen közelében is vállaljuk a csőrepedési munkák elvégzését, feltárással, ásással is.

Csőrepedés gyorsszolgálat – Gebe mester az Ön szolgálatában már több mint 30 éve!

A több mint 30 éves tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy a teljes csőrepedést javítását, tudjuk vállalni, hozzáértéssel, írásos garanciával.

Csőrepedés, a GEBE, gyorsszolgálat megbízhatóságát és jó hírnevét az odafigyelésünk, rugalmasságunk, a magas minőség és szolgáltatásunk színvonala teremtette meg. Csőrepedés szerelését végző munkatársaink szakértelme és tapasztalata garantálja, a csőrepedés gyors, pontos és megbízható elvégzését.

Gebe Kft. Csőrepedés elhárítás

(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064 T-Mobile
06-30-949-2052 T-Mobile

Vízvezeték szerelő mester. Csőrepedés szakszrerű javítása.

Ha elégedett volt velünk, a csőrepedés során, ajánljon tovább ismerőseinek. Csőrepedés a Gebe mestertől. Mert mi a csőrepedés során elő forduló víz-gáz-fűtésszerelési munkákat is elvégezzük.

Lap tetejére


06 (1) 207-2850, 06-30-9-492-052, 06-30-9-420-064